3ο Βραβείο για την AMEN New Technologies στο Startupnow Forum 2021
top of page
Search

3ο Βραβείο για την AMEN New Technologies στο Startupnow Forum 2021


Η AMEN New Technologies, μέλος του Elevate Greece και του ΕΙΤ Raw Materials της ΕΕ, συμμετείχε στο Startupnow Forum 2021 στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2021 στην Ελευσίνα. Το StartupNow Forum είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Mantis Business Innovation.


Η φετινή εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και την υποστήριξη της ΕΤΒΑ-Τεχνολογικά Πάρκα του Δήμου Ελευσίνας και του Elevate Greece.

Η εταιρεία, πρωτοπόρα στον τομέα της νανοτεχνολογίας, της επιστήμης και της τεχνολογικής ανάπτυξης τιμήθηκε και με ένα ακόμη βραβείο. Το βραβείο αυτό αφορούσε την καινοτόμα «παραγωγή πράσινου υδρογόνου» από πλαστικά απόβλητα-HDPE, PET, PP και PS- με ακτινοβόληση με μικροκύματα.

Το βραβείο αυτή αποτελεί μία ακόμη τιμητική διάκριση για τις καινοτόμες επιτυχίες του R&D της εταιρείας, που την ωθεί να προχωρήσει σε νέες εξελίξεις, βιώσιμες για την ενέργεια και το περιβάλλον με γνώμονα την εταιρική ευθύνη και την ηθική του τομέα της τεχνολογίας.

31 views0 comments
bottom of page